ΔΟΜΟΣΤΑΤΙΚΗ

Στατικές μελέτες κτηριακών έργων…

Ένα από τα σημαντικά στοιχεία της μελέτης του κτηρίου είναι η στατική του, που πρέπει να σέβεται και να αναδεικνύει την αρχιτεκτονική του, θα εμπνέει ασφάλεια και πολύ περισσότερο θα υποστηρίζει την κατασκευή με απόλυτη αρτιότητα και αντοχή.

Το γραφείο μας ξεκίνησε όταν για τα στατικά υπήρχε το μηχανάκι της HP, μετά οι διάτρητες καρτέλες, κατόπιν τα απίθανα ORIC ATMOS ενώ σήμερα εργάζεται με το λογισμό της διεθνούς φήμης Ελληνικής εταιρείας  π-systems international.

  • Σε όλα τα στάδια αυτής της θεαματικής εξέλιξης το μεράκι η αγάπη και η εμπειρία υπήρξε καθοριστικός παράγοντας για την αντοχή των χιλιάδων κατασκευών μας. Πράγματι στα 30 χρόνια διαρκούς ενημέρωσης και με τις δοκιμές που η ίδια η φύση επιβάλλει στον Ελλαδικό χώρο η ποιοτική εργασία μας έχει επιβεβαιωθεί με απόλυτη επιτυχία.

Oι μελέτες μας απευθύνονται σε ιδιοκτήτες αλλά και σε μηχανικούς που ασχολούνται με την έκδοση οικοδομικών αδειών ή κατασκευαστές έργων.

Οι τομείς με τους οποίους ασχολούμαστε είναι: Κτίρια από

  • Οπλισμένο Σκυρόδεμα
  • Μεταλλικές κατασκευές
  • Φέρουσες τοιχοποιίες
  • Σύμμικτες κατασκευές
  • Ξύλινες κατασκευές
  • Ενισχύσεις και Επισκευές κτιρίων με βλάβες από σεισμό ή άλλη αιτία

H αποστολή και λήψη των αρχιτεκτονικών σχεδίων σας πραγματοποιείται με This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή ταχυδρομικά, η αποστολή της στατικής μελέτης προς εσάς γίνεται ηλεκτρονικά ή μέσω ταχυδρομείου.

Την εξέλιξη της μελέτης την παρακολουθείτε ανοιχτά σε ειδικό σύνδεσμο στην ιστοσελίδα μας που έχετε πρόσβαση μόνον εσείς πατώντας στο  @ που βρίσκεται πάνω δεξιά στην κεντρική σελίδα με κωδικό που σας δίνεται. Με την βοήθεια του Skype έχετε την δυνατότητα επί πλέον σημειώσεων μέχρι το αποτέλεσμα να είναι ασφαλές και αποδεκτό.

Με ηλεκτρονική πάλι ή και φυσική παρουσία συνεργάτη μας θα δοθεί λύση στο εργοτάξιο αν κάτι τέτοιο ζητηθεί.

  • Ο χώρος του γραφείου μας είναι επαρκής και φιλόξενος και εάν είστε  μελετητής, μπορείτε χρησιμοποιώντας τον φορητό υπολογιστή σας να ολοκληρώσετε δίπλα μας την μελέτη σας με άνεση.

New award

Eco friendly resort

Μuseums in Pylos

Μuseums in Pylos

Terpsithea

houses in Porto Rafti